Winter is tintelende handen, zijn kachels die hard branden… met Perry Zuidam

Winter is tintelende handen, zijn kachels die hard branden…. althans volgens de Rotterdamse zanger Perry Zuidam. Dit is de eerste regel van zijn succesvolle single:  “Winter”. Ondanks het mooie november weer  belooft het een strenge winter te worden. Perry is een typische zanger die door klein te beginnen en het blijven geloven in je droom groot geworden is. Samen met Dave van der Wal en Elly Lockhorst is hij een gewaardeerd lid van de succesvolle gelegenheidsformatie De Kanjers. Muzikale vrienden waar Disco Royaal en Partyjock Dimitri Visch regelmatig mee samenwerkt.

Al vroeg ontdekt Perry dat hij talent heeft en de eerste opnames volgen al snel. Na velen jaren van vallen en opstaan breekt hij door. Niemand minder dan Annie de Reuver (her)ontdekt Perry Zuidam en zij gaat hem coachen. Zijn droom komt uit, er volgen opnames in de studio van Johny Hoes. De singels volgen zich snel op met  o.a “Onder je ballustrade”, “Cappuccino” en “Het is tijd”

Winter is een aanstekelijk nummer, zingt lekker vlot mee en roept de sfeer op van gezellige Nederlandse koude winters. Bij TV Oranje kun je op dit nummer van Perry stemmen, zodat zijn clip in de verzoekparade op tv komt.

DiscoRoyaal.nl, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer een aha-erlebnis bij de feestgangers