Stadsgids Rotterdam

discoroyaal_disco_royaal_dimitri_visch_djStadsgids Rotterdam

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is een geboren en getogen Rotterdammer en steekt dit niet onder stoelen of banken. Hij laat als ervaren stadsgids met veel trots en mooie verhalen graag zijn stad zien aan iedereen die dat wilt. Disco Royaal zou Disco Royaal niet zijn, als er bij elk verhaal, hoekje, straatje of pleintje een muzikale link thuishoort.

Met veel humor en Rotterdamse bravoure neemt hij grote en kleine groepen, (ook internationaal) mee door de havenstad. Door samen te werken met lokale restaurants en bars, is het mogelijk om tijdens de tours ook te genieten van een kopje koffie (Bakkie pleur op z’n Rotterdams), lunch, diner of een borrel, al dan niet aangevuld met (avondvullend) entertainment.

Disco Royaal Dimitri Visch Stadsgids Rotterdam

Kop van Zuid – Katendrecht

Rotterdam bruist aan de zuid-kant. Geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Flaneer langs het water bij Hotel New York. Wandel statig over de Rijnhavenbrug (de hoerenlopert) naar Katendrecht. Laat een tatoeage zetten bij Tattoo Bob en leer alles over het roemruchte nachtleven van de Kaap. Bezoek als een echte matroos eerste klas de SS Rotterdam (DJ Lex Hilarisch is daar shiphost geweest en weet blindelings de weg), sta stil bij het muzikale verleden van Johny Hoes en zing uit volle borst mee bij het standbeeld van Ketelbinkie (Toen wij van Rotterdam vertrokken….) en borrel na in een gezellige Rotterdamse bar.

Centrum – De binnenstad

Als je tijdens deze tour een Duitser tegenkomt, dan zeg je: “Mooi geworden he”. Proef en probeer alle smaken in de Markthal, geniet van de architectuur in het Blaakse Bos. Ontdek het geheim van het Witte Huis, drink iets in 1 van de beruchtste cafe’s op het Stadhuisplein en laat je verassen in de Witte de Withstraat, om vervolgens hip te gaan doen op de Meent.

Boeken

Zin gekregen in een tour met je eigen Rotterdamse gids? Vraag meer informatie of een prijslijst via info@discoroyaal.nl

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een DJ uit Roterdam met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.