Spectaculaire eindejaarsaanbieding

www.discoroyaal.nl altijd feest met een drive-in show van DiscoRoyaalVoor iedereen die al dansend en feestend het jaar uit wilt hebben wij van DiscoRoyaal.nl ® een spectaculaire eindejaarsaanbieding.

Ontvang maar liefst eenmalig 30 % korting op een Discoshow vanDiscoRoyaal  bij een boeking in november en december 2014. U heeft al avondvullend top entertainment voor 250,- (Normaal 375,-) Wees er snel bij, er zijn nog enkele plekken vrij in de agenda!

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock DimitriVisch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. DiscoRoyaal is ook te boekenbij GÉRS | Entertainment! Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl