Klantervaringen en referenties

DJ voor Rotterdam en omstreken. Disco DJ 70's, 80's, foute hits en een (inter) actieve DJ. Altijd feest bij DiscoRoyaal.nl partyjock Dimitri Visch DJ Rotterdam Disco Royaal DiscoRoyaal

Klantervaringen en referenties

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

Lees hier onze klantverhalen of neem een kijkje bij onze foto’s

Een greep uit het recente klantenbestand, locaties, referenties en samenwerkingen van en met DiscoRoyaal ® :

Lees hier de reviews van mijn werk bij The DJ Company

dj dimitri visch disco royaal

 

Wendy en Ed
Rotterdam

“Vrijdag 21 juni 2019 heeft Lex Hilarisch van DiscoRoyaal op ons 25 jarig huwelijksfeest gedraaid.
Wat een ongelooflijk feest, geweldige muziek een volle dansvloer, perfect aanvoelend wat nodig is en daarnaast ook nog een fantastisch fijn mens.
Wil je een memorabel feest is er eigenlijk maar 1 nummer dat je hoeft te bellen.
Bedankt Lex Hilarisch voor de onvergetelijke avond.”

Nel en Gijs
Rotterdam

“Wij hebben een heerlijke avond gehad tijdens ons 50 jarig huwelijksfeest en dat heeft uiteraard ook met de muziek te maken. Wij hadden totaal geen ervaring met DiscoRoyaal.nl maar hadden al heel snel door dat we een goede keus hadden gedaan. Dimitri Visch is een zeer goede DJ die het in zijn vingers heeft om mensen te laten feesten op de muziek die zij leuk vinden. Ook de gasten waren erg enthousiast en het is voor ons een reden om hem bij iedereen die iets te vieren heeft aan te bevelen”

Kim
Super gezellige DJ

DJ Lex Hilarisch heeft op onze afdelingsBBQ gedraaid. + Leuke muziek die bij iedereen aan slaat + Hij kwam gekleed in thema (Hawaii) + had het zichtbaar naar zijn zin + sfeermaker!

Bert en Debora
Liempde

Sterkst inlevende DJ van het HEELAL”

DJ Dimitri heeft nu voor de tweede maal ons feest opgeluisterd met zijn eeuwige glimlach. En dan de muziekkeuze! Hij voelt precies aan wat hij draait op het goede moment. Hij is een fijne man achter de knoppen. Wil alles voor je doen en doet het dan ook. Maar die eeuwige glimlach laat zien dat hij met bijzonder veel plezier jouw feest tot een feestje maakt. Volgend jaar hebben we weer een feest en hij is nu al gereserveerd want HEM willen we er BIJ hebben. Bert en Debora.

Rob
Poortugaal
Top DJ voor een feessie”

Wij hebben een 50 & fabulous feest gevierd in onze woonkamer. DJ Dimitri heeft dit waanzinnig gedaan. Juiste timing van de muziek, lekkere mix van muzieksoorten en een relaxte DJ. Het rock deel heeft zelfs een paar vrienden op de vloer gekregen die echt nooooit dansen. Top!

Kwint
Top feestje!

DJ Lex Hilarisch maakte er een vlammend feestje van bij de brandweermannen en vrouwen van Etten-Leur. De discobingo was een goed opwarmer!

Petra
Dongen
Wat een feest!

Wat een feest en zo leuk hoe Dimitri het in elkaar zet!! echt elke gast heeft de dansvloer gezien. het was top!!!

participatie centrum de Weesperstraat
Rotterdam
Knallend kerstfeest

super geslaagd feest voor de medewerkers van participatiecentrum de Weesperstraat. zoals afgesproken muziek van nu en kerstmuziek en disconummers. Dimitri voelde goed aan wat aansloeg. iedereen heeft genoten. echt super bedankt!!!!

By Berry’s
Breda
30 uur loopband challenge met muzikale ondersteuning door Disco royaal

Afgelopen weekend heeft Dimitri mij 30 uur lang non stop fantastisch ondersteunt met zijn energieke persoonlijkheid en geweldig gevoel voor muziek. Op zijn beats liep ik de 30 uur lang op een loopband. Zonder deze geweldige ondersteuning was het een stuk zwaarder geworden. Ik kan Dimitri aan iedereen aanraden.

S. Raaijmakers
Ulvenhout
Een geweldig feest vol met dansende mensen!

Dimitri draaide op ons trouwfeest en een DJ kan het feest maken en breken, hier was geen twijfel, een geweldig feest vol met dansende mensen. Muziek aangepast aan onze smaak. Hij houdt continu het tempo erin. Beetje rock, veel dansbare 80’s en 90’s en dance van nu, met een heerlijk randje fout.

Guy en Maartin
Breda
Knalfeest op een romantische locatie

Wat is Dimitri een ongelooflijke gastheer, hij weet hoe hij een feestje moet bouwen en de sfeer erin moet krijgen, wij hebben genoten van deze feest avond bij Huis den Deijl! Afwisselend en zo energiek, wat een kanjer!

Emilie
Waddinxveen
Wat een heerlijke avond!

Wat een heerlijke avond! Ik heb van de gasten alleen maar positieve reacties gekregen, over de muziek, maar ook zeker over het enthousiasme van Dimitri. Het contact liep goed. Kortom jullie waren geweldig! Bedankt dat jullie onze dag nog een stukje lekker hebben gemaakt!

Argos Zorgroep
Bedrijfsfeest

Op 21 september 2017 hadden wij een bedrijfsfeest waarbij Daniel de avond muzikaal verzorgde. De aankleding, de muziek en de sfeer die Daniel neerzetten was helemaal top. Vooraf regelmatig contact gehad met Dimitri over onze wensen en ideeën en dat verliep ook allemaal erg goed. Kortom beide heren bedankt.

Louise
Rotterdam
Wat een feest met Disco Royaal 

16 september 2017 bij de sweet sixteen party van onze dochter was DJ Lex van Disco Royaal aanwezig. Wat een entertainer. Geweldig. De sfeer zat er in van de eerste tot aan de laatste minuut.

Dennis van Bekhoven
Rotterdam
Topper

Wederom weer een top verjaardag gehad in onze tuin met deze DJ zonder hem geen feest

Grand café waterweelde
Moerdijk
Geweldige muziek keuze

Het was geweldig. Dj wist op het juiste moment bepaalde muziek in te zetten zodat de mensen niet verveeld werden. Zo bleef het feest op gang. Ik zal hem zeker nog vaker boeken.

Marcel en Laurence Roozendaal
Nieuwerkerk ad IJssel
Echt royaal

Lieve Dimitri, Wat heb jij onze bruiloft met je muziek geweldig aangekleed…. Alle gasten waren er vol lof over!! Op en top Dimitri!!! Dank je wel voor alles!!! Topper!!!

Carola
Breda
Kroonjarenfeest

Met 4 kroonjaren te vieren 2 x 50, 18 en 16 hadden we gasten tussen 12 en 81 jaar. Dimitri heeft een uitstekende balans gevonden tussen deze leeftijden, waardoor ook de jeugd de dansvloer onveilig maakte. Ze gingen zelfs hierdoor later naar de stad dan gepland was. Complimenten! Met 3 gasten incl mijzelf die de dag daarna geen stem meer hadden, kunnen we terugkijken op een super geslaagd feest.

Renier en Heidi
Sint-Oedenrode
Het dak eraf!

Onze zilveren bruiloft was door Dimitri een superfeest. Zij die wilden dansen konden hun hart ophalen en de rest genoot van Dimitri zelf! Aardige man, netjes en verzorgd in de communicatie, helemaal top. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en naar de wensen van de mensen in de zaal. resultaat,
zere voeten van het dansen!

Kinderdagverblijf In de Wolken
Ons jaarlijkse tuinfeest 

Tijdens ons jaarlijkse tuinfeest heeft DiscoRoyaal de muziek verzorgd. Het was voor alle kinderen een feestje! Goede communicatie, erg flexibel, speelt in op eigen wensen en erg enthousiast!!!!! Top geregeld!

Donny
Putte
Top dj

Dimitri heeft van ons feest een mega party gemaakt. Bedankt

Marie-France
Poortugaal
Super discofeest

Dimitri bedankt voor de geweldige discoavond voor de surpriseparty van onze dochter. Je hebt onze verwachtingen overtroffen. Iedereen heeft dankzij jou een super dansavond gehad. En ik zeg graag tot het volgende feest.

Avenue Breda
Fijne samenwerking

Als evenementenlocatie werken wij al een tijdje samen met Disco Royaal. De snelle en duidelijke communicatie ervaren wij als zeer prettig. Er wordt meegedacht met de opdrachtgever en na afloop van het event horen wij niets dan positieve geluiden. Een aanrader dus!

Feest Feest Feest en nog eens Feest
Arnhem
Maakt waar wat hij beloofd !!

Via Google in contact gekomen met Disco Royaal. Dan is het afwachten maar ik kon op de site al een inschatting maken. En ja die pakte super uit. Goed geluid, mooi licht en een super enthousiaste DJ . 180 mensen die erbij waren, waarvan een groot deel continu op de dansvloer. We komen elkaar vast nog ergens tegen.

Astrid en Auke
Arnhem
Topfeest!

Hele avond leuke gezellige disco muziek. Sfeer prima aangevoeld. Was een geweldige avond. Complimenten van alle gasten voor de de omdat hij er zelf ook zichtbaar plezier omhad.In een woord: geweldig

Bas en Regien uit Hulst
Top fest met Puike muziek

De sfeer zat er gelijk goed in. Begin van de avond hield Dimitri het iets rustiger zodat iedereen bij kon kletsen. Loop van de avond liep dansvloer vol, wat natuurlijk geweldig was. Ook alle verzoekjes van iedereen werden gelijk gedraaid. Kortom top avond.

Dave van der Wal
Rotterdam
De sfeer zit er gelijk in met deze PartyJock!!!!!!

Erg fijn om als MC mee samen te werken. De sfeer zit er gelijk in met deze PartyJock!!!!!!

DJ Lody
Geweldige collega om mee samen te werken.

Geweldige collega om mee samen te werken. Onze eerste DISCO XXL van The Disc-O-Jockeys was super. Zie er naar uit meer te doen met elkaar

Willem Peters
DankDank.. het was een geweldig, top en mooi feest !

DankDank.. het was een geweldig, top en mooi feest !

Wessel Bottenberg
Al met al was het een top fuif!

DiscoRoyaal heeft een DJ klus van ons overgenomen, we waren zelf niet meer beschikbaar helaas. Zojuist door de klant gebeld en wow.. wat zijn ze enthousiast over jullie. De sfeer was direct goed, iedereen (ook waar ze het niet van verwachte) heeft gedanst, al met al was het een top fuif. Mijn complimenten!!

Claudia
Rotterdam
Het was geweldig!

Wij hebben inmiddels het genoegen gehad een paar keer een feest te hebben gehad met Disco Royaal.1 keer zelf geboekt voor het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders. Het was geweldig, iedereen genoot mede door de sfeer die jij bracht. Dus fan van disco royaal! Claudia

Danny en Elly
Bergen op Zoom
We bedanken DiscoRoyaal.nl voor de onvergetelijke avond.

Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. 

” Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. De verkleedpartijen tussendoor waren ook heel verrassend. Wat een heerlijke mafkees ! We bedanken Dimitri voor de onvergetelijke avond. Danny en Elly.