Prettige kerstdagen en een gelukkig muzikaal nieuwjaar

1page-img3

Prettige kerstdagen en gelukkig een muzikaal nieuwjaar !

Namens de gehele crew van DiscoRoyaal.nl wensen wij iedereen een gezond, succesvol en vooral muzikaal 2015 toe!

Wat was het weer een mooi en spectaculair jaar. Het hoogtepunt van onze “Love, Peace & Disco Tour 2014” was toch wel een bomvol Ahoy met mijn muzikale vrienden van De Kanjers (Dave Van Der Wal , Perry Zuidam) en de afsluiting van de opening van het nieuwe Centraal Station in Rotterdam (Dave on Stage), de diverse Theaterplus belevingen in Theater aan de Schie en de recente samenwerking met Tommy Netten Entertainment. De boekingen waren divers en op de leukste locaties met de leukste collega’s in het vak. Ik heb dankbaar samengewerkt met een keur aan artiesten en entertainers.

Op deze plek wil ik ook al mijn publiek en fans bedanken voor de leuke feestjes en boekingen. Zonder jullie ben ik niets!

Natuurlijk kan ik ook niets zonder goede techniek en geluidstechnici. Een grote buiging voor Studio Dopey, Martino Productions, Leon Muziek,Kersjes P.A.-Verhuur Beuningen Holland en MPA Geluidstechniek.

Erg bijzonder, en heel fijn is dat mijn roadie Rémon mij altijd met raad en daad bijstaat. Hij reist met mij mee, rijd mij rond en geeft positieve kritische feedback. Bedankt!

In 2015 gaan we door met de “Love, Peace & Disco Tour”. De eerste boekingen zijn al binnen en gaan we door op de ingezette weg.

Let’s groove tonight!

Prettige kerstdagen en gelukkig muzikaal nieuwjaar !  Namens de gehele crew van DiscoRoyaal.nl wensen wij iedereen een gezond, succesvol en vooral muzikaal 2015 toe!  Wat was het weer een mooi en spectaculair jaar. Het hoogtepunt van onze "Love, Peace & Disco Tour 2014" was toch wel een bomvol Ahoy met mijn muzikale vrienden van De Kanjers (Dave Van Der Wal , Perry Zuidam) en de afsluiting van de opening van het nieuwe Centraal Station in Rotterdam (Dave on Stage), de diverse Theaterplus belevingen inTheater aan de Schie en de recente samenwerking met Tommy Netten Entertainment. De boekingen waren divers en op de leukste locaties met de leukste collega's in het vak. Ik heb dankbaar samengewerkt met een keur aan artiesten en entertainers.  Op deze plek wil ik ook al mijn publiek en fans bedanken voor de leuke feestjes en boekingen. Zonder jullie ben ik niets!  Natuurlijk kan ik ook niets zonder goede techniek en geluidstechnici. Een grote buiging voor Studio Dopey, Martino Productions, Leon Muziek,Kersjes P.A.-Verhuur Beuningen Holland en MPA Geluidstechniek.  Erg bijzonder, en heel fijn is dat Rémon Spruit mij altijd met raad en daad bijstaat. Hij reist met mij mee, rijd mij rond en geeft positieve kritische feedback. Bedankt!  In 2015 gaan we door met de "Love, Peace & Disco Tour". De eerste boekingen zijn al binnen en gaan we door op de ingezette weg.  Let's groove tonight!