Feesten

De DJ

De DJ

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch neemt je met zijn Drive-in Show en orgigineel vinyl als vinyl DJ mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch is eigenaar en oprichter van DiscoRoyaal ®

DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch is de eigenaar van DiscoRoyaal ® draait clichématig en ongedwongen en is naast DJ, coach, spreker en ondernemer ook de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle carrière". Hij is een flamboyante theater DJ en de Liberace van de Disco. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je stiekem wel kent en kan meezingen.

Disco Royaal DJ Partyjock Entertainer Dimitri Visch DiscoRoyaal

Een presentatieklus, een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden. Dimitri is geboren en getogen in Rotterdam. De Rotterdamse zakelijkheid met een Bourgondische inslag, is dan ook zijn stijl. Met ruim 100 boekingen per jaar is hij niet meer weg te denken in het feestcircuit

Offerte Bellen

Publieksopwarming is één van de specialiteiten Dimitri. Hij is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op een ludieke manier bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Presentaties en aankondigingen schuwt hij ook niet. Hij voelt zich prima thuis in discotheken, clubs, bars, festivals, foyers en theaters en is ook als DJ te boek zonder dat hij zijn apparatuur meeneemt.

Een partyjock is meer dan alleen een DJ zijn en het draaien van platen. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. De juiste plaat moet op het juiste moment gedraaid worden. Dimitri is altijd in thema gekleed en verrast graag, past zich aan, maar behoud altijd zijn draaistijl.

Hij is flamboyant, en over de top. Hij staat te ongegeneerd te swingen achter de DJ Booth Een DJ met karakter.

Dimitri is een allround DJ en kan vele stijlen aan, maar is geen liefhebber van house, techno, hardcore. Muziek moet soul hebben.

Sinds zijn kleutertijd is Dimitri niet meer weg te slaan bij de stereo installatie van zijn ouders. Langspeelplaten met Hollandse hits en vette disco waren ruim voorhanden in het ouderlijk huis. Naarmate de jaren verstreken heeft Dimitri een aardige platencollectie opgebouwd op vinyl en CD. Zijn moeder ziet hem nog aankomen met een boodschappen tas vol met platen uit de kringloopwinkel.

Dimitri is vanaf zijn 16de (1996) begonnen met het verzorgen van Disco avonden en evenementen op de camping waar hij samen met zijn ouders elke zomer vertoefde.

Toeval of niet, er was tijdens een zeskamp muziek nodig, er was niemand beschikbaar en Dimitri nam in de zomervakantie altijd een groot gedeelte van zijn muziekcollectie mee op vakantie bij gebrek aan een iPod. (Dat moest nog uitgevonden worden). Het beviel goed en het publiek bleef op de dansvloer staan. Steeds vaker werd hij gevraagd om te draaien op feestjes en evenementen in buurt.

Jaren later is Dimitri vaste DJ geweest in het COC WBW&T te Bergen op Zoom op de vrijdag avond (het Cheers Café) en heeft meerdere malen bij grote themafeesten de tent op zijn kop gezet. Hier heeft hij dan ook veel horeca ervaring op gedaan.

Het DJ werk heeft een enorme vlucht genomen in 2011. Dimitri begon in theaters samen te werken met Dave van de Wal. Als DJ ondersteunde hij optredens en daar is Disco Royaal ontstaan, Een schot in de roos. Sindsdien verzorgd Dimitri meer dan 100 keer per jaar het DJ entertainment op grote en kleine locaties (Ahoy, Het SS Rotterdam, de Kuip, De Efteling, Hilton)

In maart 2014 kwam zijn droom uit om te draaien in Ahoy Rotterdam samen met entertainer Dave van der Wal voor de gemeente Rotterdam. Steeds vaker is Dimitri te gast op bruiloften en partijen. Als theaterplus DJ is hij actief in verschillende theaters en vermaakt hij het publiek in de foyer (voor, pauze, na). Voor het programma "Dave on Stage" is hij als onderdeel van de opening van het Centraal Station Rotterdam, de afsluitende DJ geweest. Sindsdien heeft Dimitri een volle agenda en wordt hij steeds vaker geboekt voor grote events, beursgenoteerde bedrijven en festivals.

Naast het werk als DJ, is Dimitri altijd betrokken geweest bij het uitvoeren en organiseren van (grote) evenementen, is hij stadsgids in Rotterdam en speelt hij voor quizmaster bij pubquizen, Dimitri heeft recent zijn Master in Event Management gehaald en is een gecertificeerde eventmanager.

Dimitri Visch is DJ, coach, spreker en ondernemer en de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle carrière". Als eventmanager is hij betrokken bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en staat hij vaak zelf als stralend middelpunt op het podium. Achter de schermen is hij de organisator, opdrachtgever, ondernemer en de kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Met meer dan 20 jaar dj-ervaring, coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven met hun dj-carrière.

Dimitri aan het woord:
Als coach bij djcoaching.nl begeleid ik DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. In meer dan 20 jaar tijd heb ik veel samengewerkt met DJ’s en kwam ik erachter dat de meeste DJ’s technisch heel goed zijn, maar niet denken aan marketing en ondernemerschap. Ik heb veel van deze DJ’s gevraagd en ongevraagd van advies voorzien. Ik wil dan ook zoveel mogelijk DJ’s helpen kwalitatief beter en succesvoller te worden, zodat het vak meer aanzien krijgt. De resultaten die ik hierin heb behaald, motiveerden me om dit boek te schrijven en een succesvolle coachingspraktijk op te zetten. Ook spreek ik regelmatig voor grote groepen over dit onderwerp.

Naast mijn werkzaamheden als coach verzorg ik als DJ en eventmanager, met Disco Royaal en Royaal Events, opdrachten voor bedrijven en particulieren. Elke boeking is een beleving, waarbij ik ook naar de doelstellingen van de opdrachtgever kijk.

Mijn specialiteit als DJ is het publiek meenemen op een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden, waarbij de rode draad disco is, gecombineerd met guilty pleasures. Hierbij gebruik ik ook ouderwets vinyl.

Publieksopwarming is één van mijn talenten. Ik probeer het publiek niet alleen met mijn muziek bij mijn optreden te betrekken, maar ik bedenk ook altijd iets ludieks wat past bij de opdracht. Presenteren of aankondigen doe ik met gemak, ook hierin probeer ik er altijd iets speciaals van te maken.

Als regiomanager van (The Wedding DJ) ben ik verantwoordelijk voor alle bruiloftsboekingen in Rotterdam en stuur ik een team van allround DJ’s aan die staan voor kwaliteit. De afgelopen jaren is The Wedding DJ betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland. Alle DJ’s van The Wedding DJ hanteren de stappen uit mijn boek en behalen zichtbaar en blijvend resultaat

Kijk voor meer referenties en diensten op www.royaalevents.nl en www.djcoaching.nl en www.theweddingdj.nl

De DJ

Vraag direct een offerte aan

Bekijk ook een van deze Feesten

Na 44 jaar heeft Nederland eindelijk weer in 2019 het Eurovisie songfestival gewonnen met het lied Arcade van Duncan Laurence. Een ...lees meer

Meer info

DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch van Disco Royaal draait niet alleen met CD's en digitaal, maar ook met ouderwets ...lees meer

Meer info

Trouwen doe je maar 1 keer, en het liefst met DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch van Disco Royaal. De bruiloft DJ voor Rotterdam ...lees meer

Meer info

In een zakelijke omgeving voelen wij ons van DiscoRoyaal ook thuis, vooral als er gefeest moet worden. Geheel met een nette DJ booth en in stijl ...lees meer

Meer info

Feestje? DJ nodig? Boek nu DiscoRoyaal

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Inclusief origineel vinyl. DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch, de DJ uit Rotterdam, neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden.

Een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden op origineel vinyl.

Bij deze bedrijven is er nog lang nagepraat over een waanzinnig feest...

images/companylogos/12.png
images/companylogos/12095023_915734191806959_2369215624955346233_o.jpg
images/companylogos/13.png
images/companylogos/14.jpg
images/companylogos/16.png
images/companylogos/17.png
images/companylogos/18.png
images/companylogos/19.png
images/companylogos/2019-Logo-Smiley-New-1.png
images/companylogos/22.jpg
images/companylogos/23.png
images/companylogos/24.jpg
images/companylogos/25.jpg
images/companylogos/26.jpg
images/companylogos/27.png
images/companylogos/28.jpg
images/companylogos/29.png
images/companylogos/30.png
images/companylogos/31.png
images/companylogos/32.jpg
images/companylogos/32.png
images/companylogos/33.jpg
images/companylogos/34-1.png
images/companylogos/35.jpg
images/companylogos/36.png
images/companylogos/37.png
images/companylogos/38.png
images/companylogos/39.png
images/companylogos/40.jpg
images/companylogos/41.png
images/companylogos/42.jpg
images/companylogos/43.jpg
images/companylogos/44.png
images/companylogos/45.jpg
images/companylogos/46.png
images/companylogos/47.png
images/companylogos/ABN-logo.png
images/companylogos/Cargill.png
images/companylogos/Dekker.png
images/companylogos/Feyenoord_discoroyaal_disco_royaal_dj.png
images/companylogos/KB-LOGO-RGB-150h-2018.png
images/companylogos/Logo_Erasmus_Universiteit_Rotterdam.svg.png
images/companylogos/TUI-logo.png
images/companylogos/Unknown-8.jpg
images/companylogos/Zwart-HIER-locaties-logo-188x300.png
images/companylogos/around010.jpg
images/companylogos/bacardi.png
images/companylogos/blijwin_logo_kerst_340.png
images/companylogos/bovendonk logo .png
images/companylogos/brand.gif
images/companylogos/duckerdie-logo.png
images/companylogos/fletcher-hotels-korting_grande.png
images/companylogos/images.png
images/companylogos/kay.png
images/companylogos/kunsthal.jpg
images/companylogos/logo-unilever2.jpg
images/companylogos/logo-vierkant.jpg
images/companylogos/logo_nn.png
images/companylogos/monkey-town_1512765888.png
images/companylogos/rdm-rotterdam.png
images/companylogos/rustburchtlogo.png
images/companylogos/screenshot.png
images/companylogos/stichting-jarige-job-logo.jpg
images/companylogos/unnamed-3.png
images/companylogos/xrevents.jpg

Volg DiscoRoyaal op Facebook

Mijn persoonlijke voorlopige DJ agenda (niet die van de DJ's in mijn team), liegt er niet om! April wordt een ... lees meer

Bekijk op Facebook

De voorlopige carnavals agenda! #alaaf #fijnfisjenie #dj #Carnaval2022 #Carnaval... lees meer

Bekijk op Facebook

De voorlopige carnavals agenda! #alaaf #fijnfisjenie #dj #Carnaval2022 #Carnaval... lees meer

Bekijk op Facebook

De voorlopige carnavals agenda! #alaaf #fijnfisjenie #dj #Carnaval2022 #Carnaval... lees meer

Bekijk op Facebook