Kerst Top 10 DiscoRoyaal

DiscoRoyaal.nl DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

Kerst Top 10 DiscoRoyaal

Kerst is de mooiste tijd van het jaar en in december is Partyjock DJ Dimtri Visch (DJ Lex Hilarisch) een veel gevraagde kerst DJ. Geheel met een kerst DJ booth en in stijl gekleed, of als Kerstman / DJ Santa, verzorgen wij de muzikale omlijsting rondom de kerst. Dit kan achtergrondmuziek zijn bij een kerstviering, een kerstborrel voor uw personeel of een compleet feest. DiscoRoyaal® is hierin uw partner! Dit alles in de feestelijke sfeer die past bij de tijd van het jaar, waar velen reikhalzend naar uitkijken. Natuurlijk ontbreken de grootste kersthits niet. Bekijk hier onze Top 10 !

1 Mariah Carey – All I Want For Christmas is You

2 Wham! – Last Christmas

 

3 Youp van ‘t Hek – Flappie

4 Band Aid – Do they Know It’s Christmas

5 ABBA – Happy New Year

 

6 Chris Rea – Driving Home for Christmas

7 Bianca Ryan – Why Couldn’t it be Christmas Everyday

8 Andre Hazes – Eenzame Kerst

9 Gerard Joling – Christmas On The Dance Floor

10 Cher feat. Rosie O’Donnell – Christmas (Baby, Please Come Home)

 

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock DimitriVisch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.