Happy New Year 2018

DiscoRoyaal.nl DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.Happy New Year 2018

Een warm welkom voor 2018! DiscoRoyaal ® en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) wensen iedereen een fantastisch, gelukkig, gezond en muzikaal 2018 toe! Ook in 2018 staan wij weer garant voor de leukste feesten met het beste entertainment!

in het voorjaar van 2018 gaat DiscoRoyaal.nl verhuizen naar Rotterdam. Meer info en natuurlijk een datum voor het openingsfeest volgen snel

DiscoRoyaal.nl is van oorsprong een Rotterdams bedrijf. Ons eerste kantoor was op de bovenverdieping aan de Keerweer nr 12 in Rotterdam en hadden ook in Breda een vestiging. Door groei en praktische redenen is het kantoor in Breda het hoofdkantoor geworden.

Wij zijn er trots op dat we weer onderdeel gaan uitmaken van het bruisende en kloppende hart van de Wereldstad Rotterdam. Wij bedienen voornamelijk de markt in de Randstad en Noord-Brabant, en zullen dit ook blijven doen. Een mix van Brabantse gezelligheid met Rotterdamse zakelijkheid.

Wel komt de nadruk te leggen op samenwerking met onze regiopartners, leveranciers en boekingskantoren, rondom het Rijnmondgebied.

Voor nu wensen wij voor iedereen fijne feestdagen een gelukkig, gezond en muzikaal jaar!

In 2017 hebben we een top jaar gehad. Ons klantenbestand is gegroeid, het aantal boekingen is gestegen en we hebben weer duizenden mensen blij mogen maken met onze muzikale invulling. Fans, boekers, vrienden en familie: Bedankt!

Laten we starten met ABBA – Happy New Year

 

Neem voor je nieuwjaarsreceptie contact op voor meer informatie en boekingen

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl