Vinyl DJ

discoroyaal_disco_royaal_dimitri_visch_djVinyl DJ

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) draait niet alleen met CD’s en digitaal, maar ook met ouderwets vinyl! Bijna alle grote discohits , guilty pleasures en dance classics heeft hij wel op plaat staan. Gewapend met twee draaitafels in combinatie met zijn digitale muziekbibliotheek, is het feest compleet!

Dimitri is als DJ hiermee een lust voor het oog. Als een ouderwetse DJ zie hem zorgvuldig een LP zoeken, pakken, op de platenspeler leggen, en klaar zetten. Een echte meerwaarde en een eye catcher voor het publiek! Dit oude ambacht vergt precisie. Op het juiste moment moment moet de naald in de groef. Niet elke DJ kan hiermee overweg.

Het prachtige geluid van vinyl, met hier een daar een een onvermijdelijke kraak, goede muziek en een interactieve DJ, dragen bij aan de sfeer! Niet voor niets is het draaien op vinyl en het kopen van langspeelplaten weer helemaal in.  Retro, stoer en weer helemaal van nu!

Uit de bakken met platen die Dimitri meeneemt, vallen de juist de hoeven op. De een nog kleurrijker dan de ander. Regelmatig speuren wij dan ook platenwinkels af, op zoek naar die ene disco parel.

De vinyl show is ook te boek in combinatie met DJ Lody. Met deze dubbele set worden er uitsluitend alleen maar hits gedraaid uit de jaren 70 en 80.

Interesse? Boek hier een vinyl DJ.

Vinyl DJ Disco Royaal Dimitri Visch