De Show

coverdiscroy

De Show

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

DiscoRoyaal basis set Disco Royaal dj DJ voor Rotterdam en omstreken. Disco DJ 70's, 80's, foute hits en een (inter) actieve DJ. Altijd feest bij DiscoRoyaal.nl partyjock Dimitri Visch DJ Rotterdam Disco Royaal DiscoRoyaal

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een feestzaal of in een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Ook in een zakelijke omgeving voelen wij ons thuis. Geheel met een nette DJ booth en in stijl gekleed, verzorgen wij minder opvallend de muzikale omlijsting.

Om het makkelijk te maken heeft DiscoRoyaal een aantal concepten uitgewerkt. Eén ding is zeker, elk optreden is anders en niets staat vast!  Vraag naar de mogelijkheden.

Bij alle shows, verzorgen wij, tenzij anders afgesproken, passend licht en geluid.

Drive-In Show

Non Stop Drive-in Disco Show

‘Tijdens de Non Stop Disco Show is Disco uit de jaren 70 en 80 het basisthema. Tijdens deze 4 uur durende set galmen de grootste discohits van weleer door de speakers en komen de voetjes gegarandeerd van de vloer. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zorgt voor de nodige interactie met het publiek en is in thema gekleed. Er wordt toegewerkt naar een climax met confetti en het draaien van de Disco Top 10.”

Fout en Vertrouwd  Drive-in Show

“De rode draad door de Fout en Vertrouwd show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die iedereen toch stiekem wel kent en kan meezingen. Foute schlagers, Nederlandstalige meezingers en vette Disco maken het feest compleet. De show bevat interactieve elementen zoals gezamenlijk disco dansen en het gebruik van accessoires door Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch).”

WALKING DJ 

Heb je geen ruimte voor een grote show van Disco Royaal? Is er geen stroomvoorziening aanwezig? Dan hebben wij de ideale mobiele oplossing! Met het walking DJ concept van Disco Royaal heb je altijd een mobiele DJ bij de hand.  Niks snoeren, geen stekkers, toeters en bellen, maar een DJ die volledig met zijn apparatuur mobiel en verplaatsbaar is en opgaat in het feestgedruis.

Met Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) achter zijn mobiele DJ booth zorgt hij ervoor dat het overal feest is. Interactie is hij tussen de gasten te vinden. Verzoeknummers kunnen direct worden aangevraagd. De mobiele DJ booth is nog geen 50 cm breed en 110 meter hoog, is verrijdbaar terwijl de ervaren DJ aan het draaien is, heeft een strak klinkend geluidsysteem (inclusief microfoon) dat tot 8 uur lang werkt op zijn eigen stroomvoorziening en is binnen 5 minuten operationeel.

Vinyl DJ

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) draait niet alleen met CD’s en digitaal, maar ook met ouderwets vinyl! Bijna alle grote discohits , guilty pleasures en dance classics heeft hij wel op plaat staan. Gewapend met twee draaitafels in combinatie met zijn digitale muziekbibliotheek, is het feest compleet!

Pink Agogo Drive-in Show

Is roze je favoriete kleur? Heb je een onderbroek met regenboogvlag aan? Dan is de Pink agogo Show de show voor jou! Alle roze feesthits en de gehele Homo top 100 komen voorbij in deze 4 uur durende hysterische set. Compleet met een Songfestival quiz en veel muziek van Disco Diva’s 😉

Kinder DJ

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarish) is eigenlijk zelf een groot kind. Als profesionele DJ weet hij keer op keer de aandacht van alle kinderen te krijgen. Door zijn enthousiasme en zorgvuldig uitgezochte muziek wordt elk kinderfeest een feest om nooit te vergeten. Naast de actuele Top 40 en de Kids Top 20 speelt hij ludiek in op interactie. Zijn drie uur durende kindershow zit  dan ook bomvol met elementen waar de energie van af spat. Goed getimed worden de kinderen uitgedaagd om samen mee te doen aan diverse groepsdansen (Limbo, Macarena, YMCA, Sirtaki, etc) en worden er continu spelletjes met een wedstrijdelement gespeeld, waarbij de winnaar, en de jarige worden beloond met een prijs. Alle kinderen, van groot tot klein, krijgen de aandacht!

Senioren Drive-in Show

Heerlijk meezingen met liedjes van weleer, interactie en veel humor. Dat is een Senioren Show van Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch). Op zijn eigen unieke wijze krijgt hij alle ouderen aan het dansen met Nederlandstalige en Engelsetalige meezingers uit de jaren 50,60, 70 en het heden, Van de Zangeres zonder Naam, tot aan de Klok van Arnemuiden, ze komen allemaal voorbij. Speciale korting voor zorginstellingen voor ouderen en buurtcentra.

Theater DJ

Theater is steeds meer een totaalbeleving. Theaterbezoekers verwachten dit ook. De lat ligt dan ook hoog om de gasten het naar hun zin te maken. De kaartverkoop blijft achter en de gasten willen meer waar voor hun geld. Het is een trend dat  theaters avondvullend entertainment aanbieden bij voorstellingen onder de noemer theater plus. DiscoRoyaal is hierin uw partner!

Partyjock DJ Dimtri Visch is een theaterliefhebber en draait steeds vaker muziek in foyers van diverse theaters. De ervaring van DiscoRoyaal is dat door het toevoegen van een DJ in de foyer (voor, tussen en na de voorstelling) de beleving wordt verhoogd. Het is als het ware publieksopwarming. Het is een echte dooddoener als de gasten na de pauze de foyer binnen komen voor een drankje en uit de betovering van de voorstelling worden gehaald. Publieksopwarming is één van de specialiteiten van partyjock DJ Dimitri Visch. Hij is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op een ludieke manier bij een optreden, compleet in thema en waarbij de muziek is aangepast op de voorstelling.

Stimmung mit der Lexie (Oktoberfest Drive-in Show)

Wat krijg je als je Duitse dijenkletsers, muziek uit Tirol en de grootste meezingers en Der Lexie bij elkaar zet in één show? De grote Oktoberfest Show!  Meezingen en meedeinen met: “Schön war die zeit, Ich bin wie du, Rosamunde en vele anderen hits. Special voor de gelegenheid trekt DJ Lex Hilarisch zijn lederhosen aan!. Jetzt Geht’s Los.

Bruiloft Drive-in show

“Trouwen doe je maar 1 keer, en het liefst met een optreden van Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch). Compleet in maatpak zorgt Dimitri voor een bruiloftsfeest dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan van de gasten en het bruidspaar. Alles gaat in goed overleg met het bruidspaar, zodat het een onvergetelijke dag wordt.” Ruim voor de trouwdatum nemen we persoonlijk contact op met het bruidspaar en wordt alles tot in de puntjes voorbereid.

De huiskamer Drive-in show

“Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie en het feest kan beginnen.”

Koningsdag Drive-in show

Oranjeboven! Partyjock DJ Dimtri Visch (DJ Lex Hilarisch) is Koningsgezind en een veel gevraagde Koningsdag DJ in heel Nederland en ver daar buiten. Rondom Koningsnacht / Koningsdag draait hij graag voor Oranjefeesten en Oranjeverenigingen. Met Hollandse meezingers, tot aan de beste feesthits van eigen bodem, weet hij menigeen met het Oranjekoorts te besmetten.

Publieksopwarming / samenwerking anderen artiesten

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)  Ideaal als opwarmer voor een optreden van een artiest of band, een pauze of een afterparty. Als er al apparatuur aanwezig is, sluiten wij gewoon netjes aan in samenspraak met de geluidstechnicus.

Kerstshow en nieuwjaarsreceptie

December en januari zijn bij uitstek de maanden om gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega’s. Hapje, wijntje, gezelligheid en natuurlijk leuke muziek op de achtergrond.  Disco Royaal brengt kleur in deze donkere dagen. Wij hebben speciale shows en arrangementen samengesteld voor de feestdagen en nieuwjaarsrecepties.

Laat je verassen door de muziekkeuze en het enthousiasme van Partyjock DJ Dimitri Visch , de beste disconummers en meezingers worden afgewisseld met bekende kersthits. Verkleed als kerstman tijdens een kerstfeest, of sjiek in pak bij een nieuwjaarsreceptie, zet hij keer op keer de juiste sfeer neer. Bij een nieuwjaarsreceptie wordt er op een ludieke manier geproost op het nieuwe jaar.

Sportevenementen

Ook voor de muzikale ondersteuning bij sportevenementen steken we graag onze nek uit. Laat de sporters alvast in de stemming komen met een muzikale warming-up. Door gebruik te maken van up-time nummers stomen we zo de renners bij een hardloopwedstrijd klaar voor een geweldige persoonlijk record. Tijdens het evenement verzorgen wij het entertainment voor de suporters en verzorgen een feestelijke prijsuitreiking.

Winkelcentrumpromotie/Openingen/Productpresentaties/Braderieën en Jaarmarkten

DJ nodig voor de opening van uw winkel? Een braderie in het winkelcentrum? Ook daar hoort gezellig entertainment thuis. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) heeft ruimte ervaring in het verzorgen van shows op dit soort locaties. De muziekkeuze is aangepast aan de doelgroep en biedt voor ieder wat wils. Ook in combinatie mogelijk met live entertainment en presentator.

DJ Only

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) voelt zich prima thuis in discotheken, clubs, bars, foyers, festivals en theaters en is als DJ te boek zonder dat hij zijn apparatuur meeneemt. Hij heeft tevens horeca evaring om het barpersoneel tijdens een show te kunnen ontlasten en is op de hoogte van de laatste wet en regelgeving in de horecabranche. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)  is in het bezit van BHV.

Algemene info

Wij zijn in het bezit van een geluidsset met een Dj meubel, licht, mengpaneel ,cd-spelers, draaitafels en microfoons voor een feest tot 150 personen. Voor grotere feesten maken wij uitsluitend gebruik van gehuurde apparatuur van top geluidstechnici. Boekingen en optredens kunnen zowel overdag als ‘s avonds, in de weekenden en op feestdagen plaatsvinden.

DiscoRoyaal werkt graag samen met andere artiesten en entertainers en is bevriend met een aantal boekingskantoren. Wij kunnen ook een totaal pakket aanbieden met avondvullend entertainment, zangers en zangeressen.

Een partyjock is meer dan alleen een DJ zijn en het draaien van platen. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. Dimitri is altijd in thema gekleed en verrast graag, past zich aan, maar behoud altijd zijn draaistijl. Een presentatieklus, een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie en boekingen

” Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. De verkleedpartijen tussendoor waren ook heel verrassend. Wat een heerlijke mafkees ! We bedanken Dimitri voor de onvergetelijke avond. Danny en Elly.

Partyjock DJ Dimitri Visch (Lex Hilarisch) in actie