DiscoRoyaal gaat verhuizen naar Rotterdam

DiscoRoyaal.nl DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.DiscoRoyaal gaat verhuizen naar Rotterdam

In het voorjaar van 2018 gaat DiscoRoyaal.nl verhuizen naar Rotterdam. Meer info, een adres en natuurlijk een datum voor het openingsfeest volgen snel.

DiscoRoyaal.nl is van oorsprong een Rotterdams bedrijf. Ons eerste kantoor was op de bovenverdieping aan de Keerweer nr 12 in Rotterdam en hadden ook in Breda een vestiging. Door groei en praktische redenen is het kantoor in Breda het hoofdkantoor geworden.

Wij zijn er trots op dat we weer onderdeel gaan uitmaken van het bruisende en kloppende hart van de Wereldstad Rotterdam. Wij bedienen voornamelijk de markt in de Randstad en Noord-Brabant, en zullen dit ook blijven doen. Een mix van Brabantse gezelligheid met Rotterdamse zakelijkheid.

Wel komt de nadruk te leggen op samenwerking met onze regiopartners, leveranciers en boekingskantoren, rondom het Rijnmondgebied.

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl