DiscoRoyaal feliciteert Feyenoord met de landstitel

DiscoRoyaal.nl

DiscoRoyaal feliciteert Feyenoord met de landstitel

Feyenoord_discoroyaal_disco_royaal_dj

DiscoRoyaal is een van oorsprong een Rotterdams bedrijf. Oprichter en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is een geboren en getogen trotse Rotterdammer en feliciteert Feyenoord met de landstitel. Regelmatig worden wij geboekt voor Feyenoord feesten in en rond Rotterdam als voetbal DJ.

DiscoRoyaal mocht twee keer (op 7 en 14 mei 2017) het muzikaal entertainment verzorgen voor honderden Feyenoord supporters in Hal 4 aan de Maas. Dit was thuiskomen! Met de muziek van Feyenoord en de aanwezigen kwam dat ene Rotterdamse gevoel van saamhorigheid naar boven. Rotterdam bedankt!

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl