Rotterdam DJ

discoroyaal_disco_royaal_dimitri_visch_djDJ Rotterdam

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een DJ uit Rotterdam (Rotterdam DJ)  met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

dj dimitri visch discoroyaal disco royaal rotterdam

Rotterdam DJ

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is geboren en getogen in Rotterdam en woont dan ook na een uitstap in Breda, weer in het mooie Rotterdam. Rotterdamse zakelijkheid met een Bourgondische inslag, is zijn stijl. Rotterdam, een stad vol met ambitie, jonge mensen, grote bedrijven en een centrale ligging. Als ongekroonde Haven DJ / Harbour DJ is hij een graag geziende DJ in de Rotterdamse Haven.

DiscoRoyaal draait in Rotterdam o.a voor en in:

Over DiscoRoyaal

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show (Rotterdam DJ). In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van een DJ met drive-in show in Rotterdam van DiscoRoyaal ® . Wilt u een show van DiscoRoyaal boeken?

Vul dan hier het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. De actuele prijslijst kunt u hier vinden.

Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier onze presskit.

Wij zijn in het bezit van een geldige VAR verklaring.

DiscoRoyaal

Bas Paauwestraat 110
3077 MP Rotterdam
info@discoroyaal.nl
010-7171780

KvK 20125259, Rabobank 1561.64.426, BTW-Nummer NL132803392B01
IBAN NL81RABO0156164426, BIC RABONL2U