DJ Cursus

DJ Cursus

Het DJ vak is een prachtvak. Een ambacht dat soms wordt ondergewaardeerd, of in de hemel geprezen wordt. Het is een vak waar je of talent voor hebt, of er goed in bent geworden door veel vallen en opstaan. Hoe je het ook doet, hoe je ook draait, en welke muzieksmaak je ook hebt, het is jouw passie. En deze passie moet je zo goed mogelijk uiten en benutten.

Wil je beter worden in je vak? Wil je meer boekingen en omzet? Wacht dan niet langer en download dan gratis mijn e-book met tips om een succesvolle dj te worden of doe het meteen goed en start met DJ Coaching . Ik leer je hier niet hoe je moet mixen, DJ technieken, hoe je platen moet draaien of hoe je een DJ wordt. Daar zijn andere cursussen voor. Ik leer je hier, hoe je succesvoller kunt worden in je vak, door het toepassen van een aantal basistips.

Met ruim 20 jaar ervaring, veel vallen en opstaan en 150 boekingen per jaar als DJ met een eigen drive-in show, wil ik jou (Partyjock Dimitri Visch) inspiratie geven om succesvol verder te werken aan je DJ carrière.

Ik heb letterlijk en figuurlijk tien duizenden mensen vermaakt en ik heb op elke denkbare locatie wel gedraaid (Op een biljart in een foute kroeg, tot aan Ahoy) en heb ik veel geleerd (en leer nog steeds). Ik heb alles al een keer meegemaakt en gezien in het vak.

In 20 jaar tijd, heb ik voor mijzelf het recept gevonden om succesvol te zijn als DJ. Dit recept heb ik getoetst bij succesvolle collega DJ’s. Deze DJ’s hebben allemaal 1 ding gemeen, een grenzeloze passie voor wat ze doen gekoppeld aan persoonlijke doelen.

Regelmatig krijg ik van collega DJ’s en en DJ’s die net starten vragen over hoe ik het allemaal doe en voor elkaar heb gekregen. Ze willen het recept weten. Om deze reden heb ik een gratis e-book geschreven met tips om een succesvolle DJ te worden. Het ligt aan jou of het een succes wordt of niet. Doe er mee wat je wilt. Ik geef alleen maar tips aan de hand van jarenlange ervaring. Voor mij is het een succes. Daarnaast verdien ik er een heel leuk jaarsalaris mee en kan ik er goed van leven, ga ik meerdere keren op vakantie en draai ik op de mooiste plekken en feesten.

Als je na het lezen van dit gratis e-book klaar bent voor de volgende stap, dan heb Ik een speciaal coachingsprogramma voor je opgezet om samen met mij je carrière naar een hoger niveau te tillen, waarbij er ook gekeken wordt naar de balans tussen werk en privé. Ik leer je niet om te DJ’en, daar zijn andere cursussen voor. Ik leer je wel hoe je succesvol kunt worden en blijven als DJ.

 

Gratis DJ Cursus Disco Royaal8 tips voor het boeken van een DJ