Disco Royaal Zomer Top 10


coverdiscroy
DiscoRoyaal ®,  presenteert de Zomer Top 10. DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock DimitriVisch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl 

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Partyjock Dimitri Visch  (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal.nl houdt wel van een feestje, vooral nu de zon weer aan het schijnen is en het bier koud staat. Hij maakt van elk zomeruitje, bedrijfsfeest of tuinparty een ware happening in de zon waarbij de grootste zomerhits van vroeger en nu worden gedraaid. We hebben zelfs een eigen top 10 van veel gevraagde en gedraaide hits.

Disco Royaal Zomer Top 10

Nummer 1 : Maywood – Rio (1981)

Nummer 2 : Sabrina – Boys Boys Boys (1987)

Nummer 3 : Gloria Estefan – Conga (1985)

Nummer 4 : Madonna – La isla bonita (1986)

Nummer 5 : ABBA – Summer Night City (1978)

Nummer 6 : Julio Iglesias – Quiero (1976)

Nummer 7 : T-Spoon – Sex on the beach (2004)

Nummer 8 : Barry Manilow – Copacabana (1978)

Nummer 9 : The Sunclub – Fiesta (1997)

Nummer 10 : Los del Rio – Macarena (1997)