De grootste platenzaak van Nederland

De grootste platenzaak van Nederland

KAY'S ODYSSEY, de grootste platenzaak van Nederland

Altijd al willen weten waar Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal zijn platen koopt? Dat doet hij in de grootste platenzaak van Nederland: Kay’s Odyssey, The Experience.  Dit walhalla aan gebruikt en nieuw vinyl, is in 2017 uitgeroepen tot de 2de beste platenzaak in de Benelux. Hoewel de trend is dat er steeds meer digitaal gedraaid wordt, komt niets dichterbij een muziekbeleving met het draaien van platen. Ook klanten zien tegenwoordig graag weer een echte DJ op het podium die met vinyl aan het stoeien is.

Pittoresk gelegen in het Brabantse Wagenberg, ligt een juweel voor elke muziekliefhebber verborgen. Een ouderwetse platenwinkel met duizenden muziekdragers. Het meeste op ouderwets vinyl (gebruikt en nieuw), maar ook zijn er cd’s, cassettes, en boeken in de schappen te vinden. Zoek je naar die ene plaat die je vroeger thuis altijd draaide? Ze hebben hem vast! En als je deze plaat niet kan vinden, dan gaan ze hem voor je zoeken.

Overzichtelijk in ruime bakken, zijn bijna alle voorkomende genres zorgvuldig gesorteerd. Van country, tot folk, van disco tot speciale persingen en collector items, alles is er te vinden, in diverse prijsklassen. Zelf snuffelt Partyjock Dimitri Visch graag in de bakken met de 12 inch singles.

De zaak zelf heeft een ruime parkeergelegenheid en er is ook een afdeling voor audio apparatuur. In dit hoekje wordt je zorgvuldig en met veel passie geholpen door een echte specialist. Over passie gesproken, de hele zaak zit bomvol met enthousiastelingen. Niet alleen het gastvrije personeel en de eigenaar en eigenaresse heten je welkom (met koffie en een stroopwafel), maar ook andere bezoekers dragen bij aan de prettige sfeer in deze winkel. Regelmatig staan er dan ook DJ’s te draaien met muziek uit de schappen zelf of heb je met de eigenaar een prettig en humoristisch gesprek over muziek en smaak.

De collectie wordt regelmatig uitgebreid en door het hele land koopt Kay platen op uit inboedels en speciale collecties.

Halverwege het jaar, komt er een grote uitbreiding. De loods achter de winkel wordt erbij getrokken en daar komt de outlet afdeling. Een bezoek aan Kay’s Odyssey, The Experience is hiermee bijna een dagbestemming en en must voor elke DJ!

Main Home

DORPSSTRAAT 2, 4845 CE WAGENBERG

 

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een DJ uit Roterdam met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.