Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

coverdiscroy

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is eigenaar en oprichter van DiscoRoyaal ®

Disco Royaal DJ Dimitri Visch

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is de eigenaar van DiscoRoyaal ® en draait clichématig en ongedwongen. Hij is een flamboyante theater DJ en de Liberace van de Disco. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je stiekem wel kent en kan meezingen.

DiscoRoyaal, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Een presentatieklus, een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden.

dj_dimitri_visch_dimitrivisch_discoroyaal_disco_royaal_breda_rotterdam

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is geboren en getogen in Rotterdam. De Rotterdamse zakelijkheid met een Bourgondische inslag, is dan ook zijn stijl. Met ruim 100 boekingen per jaar is hij niet meer weg te denken in het feestcircuit.

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van partyjock Dimitri Visch. Hij is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op een ludieke manier bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Presentaties en aankondigingen schuwt hij ook niet. Partyjock Dimitri Visch voelt zich prima thuis in discotheken, clubs, bars, festivals, foyers en theaters en is ook als DJ te boek zonder dat hij zijn apparatuur meeneemt.

Een partyjock is meer dan alleen een DJ zijn en het draaien van platen. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. De juiste plaat moet op het juiste moment gedraaid worden. Dimitri is altijd in thema gekleed en verrast graag, past zich aan, maar behoud altijd zijn draaistijl.

Hij is flamboyant, en over de top. Hij staat te ongegeneerd te swingen achter de DJ Booth Een DJ met karakter.

Dimitri is een allround DJ en kan vele stijlen aan, maar is geen liefhebber van house, techno, hardcore. Muziek moet soul hebben.

Sinds zijn kleutertijd is Dimitri niet meer weg te slaan bij de stereo installatie van zijn ouders. Langspeelplaten met Hollandse hits en vette disco waren ruim voorhanden in het ouderlijk huis. Naarmate de jaren verstreken heeft Dimitri een aardige platencollectie opgebouwd op vinyl en CD. Zijn moeder ziet hem nog aankomen met een boodschappen tas vol met platen uit de kringloopwinkel.

dj discoroyaal dimitri visch zakelijkDimitri is vanaf zijn 16de (1996)  begonnen met het verzorgen van Disco avonden en evenementen op de camping waar hij samen met zijn ouders elke zomer vertoefde.

Toeval of niet, er was tijdens een zeskamp muziek nodig, er was niemand beschikbaar en Dimitri nam in de zomervakantie altijd een groot gedeelte van zijn muziekcollectie mee op vakantie bij gebrek aan een iPod. (Dat moest nog uitgevonden worden). Het beviel goed en het publiek bleef op de dansvloer staan. Steeds vaker werd hij gevraagd om te draaien op feestjes en evenementen in buurt.

Jaren later is Dimitri vaste DJ geweest in het COC WBW&T te Bergen op Zoom op de vrijdag avond (het Cheers Café) en heeft meerdere malen bij grote themafeesten de tent op zijn kop gezet. Hier heeft hij dan ook veel horeca ervaring op gedaan.

Het DJ werk heeft een enorme vlucht genomen in 2011. Dimitri sloot zich aan bij de Kanjers. Een Rotterdamse gelegenheidsformatie voor feesten en partijen onder leiding van Dave van de Wal.  Als DJ ondersteunde Dimitri de Kanjers bij hun concerten en daar is Disco Royaal en de  DJ naam DJ Lex Hilarisch ontstaan, Een schot in de roos. Sindsdien verzorgd Dimitri meer dan 100 keer per jaar het DJ entertainment op grote en kleine locaties (Ahoy, Het SS Rotterdam, de Kuip, De Efteling, Hilton)

In maart 2014 kwam zijn droom uit om te draaien in Ahoy Rotterdam met zijn muzikale vrienden van de Kanjers. Verder is Dimitri regelmatig te gast op bruiloften en partijen. Als theaterplus DJ is hij actief in verschillende theaters en vermaakt hij het publiek in de foyer (voor, pauze, na). Voor het programma “Dave on Stage” is hij als onderdeel van de opening van het Centraal Station Rotterdam, de afsluitende DJ geweest.

Naast het werk als DJ, is Dimitri altijd betrokken geweest bij het uitvoeren en organiseren van (grote) evenementen, is hij stadsgids in Rotterdam en speelt hij voor quizmaster bij pubquizen, Dimitri heeft recent zijn Master in Event Management gehaald en is een gecertificeerde eventmanager.

Anno is 2019 is Dimitri aangesloten bij SHOW en zo, en verzorgen zij de boekingen voor hem, zodat hij zich meer kan concentreren op zijn DJ en eventmanagerswerk.

 

 

Let me entertain you!

” Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. De verkleedpartijen tussendoor waren ook heel verrassend. Wat een heerlijke mafkees ! We bedanken Dimitri voor de onvergetelijke avond. Danny en Elly.

Partyujock DJ Dimitri Visch in actie

partyjock_dimitri_visch_flowerpower

 

Neem contact op voor meer informatie en boekingen