Goede doelen

coverdiscroyGoede doelen


DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

Een feestje is leuk, maar niet iedereen kan feesten. DiscoRoyaal ® staat midden in de maatschappij en voelt zich betrokken bij vele maatschappelijke kwesties. Wij zetten ons graag in voor de volgende goede doelen in het bijzonder:

Organiseert u een evenement of feest gerelateerd aan één van deze goede doelen?  Neem contact met ons op voor onze inzet of sponsoring.

Let’s groove tonight!

” Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. De verkleedpartijen tussendoor waren ook heel verrassend. Wat een heerlijke mafkees ! We bedanken Dimitri voor de onvergetelijke avond. Danny en Elly.

Neem contact op voor meer informatie en boekingen
dj nederland