Collega’s

coverdiscroy

Collega’s

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Collega’s

DiscoRoyaal werkt samen met andere entertainers, artiesten en bedrijven uit de regio. Hieronder een lijst met collega’s en bedrijven waar wij graag zaken mee doen, daarnaast bestuderen wij het cursus materiaal van Micheal Pilarzyck.

SHOW en zo, onze boeker

Dave van der Wal, TV en radio presentator van TV Rijnmond, entertainer in hart en nieren

The Disc-0-Jockeys, een unieke samenwerking van 2 top DJ’s

VindeenDJ.nl, zoek en boek een DJ? Ben een DJ? Meld je aan!

Belinda en José, knettergek feest duo

Radio 10 Gold, de zender met de meeste Disco hits!

Focus Events , organisator van dance feesten zoals 90’s No limits!
Studio Dopey, partner in visual
Verkijk, eventfotograaf
BEM Voices, jingles

DJ Guide

Official International ABBA Fan Club

disco.startkabel.nl

entertainment.startpagina.nl

http://010-bedrijven.startpagina.nl/

Drive in Show Startpagina.nl