Buitenland

coverdiscroyDiscoRoyaal is ook te boek in het buitenland.

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal ® is in de zomerperiode een graag geziene gast in het buitenland. Op regelmatige basis worden wij zowel in Spanje als in Griekenland geboekt.

Heeft u een bar, club, restaurant, discotheek of terras op de Costa Blanca / Costa del Sol of zit u op één van de vele Griekse eilanden en bent op zoek naar muzikaal entertainment?

Dan zit u bij ons goed. Op regelmatige basis doen wij zowel de Spaanse costa’s en de (vakantie/feest) eilanden in Griekenland aan  (ook op verzoek). Wij zijn zowel Nederlands, Engels en Duits georiënteerd en bezorgen uw (internationale) gasten een onvergetelijke vakantie. Ook zijn wij gespecialiseerd in kinder animatie.

Boeken kunt u in het hoog, en in het laagseizoen. Wij zijn voor Spanje vooral actief in Benidorm, Calp, Altea (Costa Blanca) en op de Costa del Sol in Torremolinos en Carihuela. In Griekenland zijn wij vooral te vinden rondom en op het eiland Kos. Andere locaties zijn natuurlijk bespreekbaar.

U zorgt voor de apparatuur (kan ook in samenspraak met lokale verhuurbedrijven waar wij in bemiddelen) en wij verzorgen het entertainment. Vraag naar de mogelijkheden.

DiscoRoyaal DJ in Spanje Benidorm, de DJ in het buitenland

Neem contact op voor meer informatie en boekingen