Offerte?

Vraag een offerte aan

Heb je de ideale datum voor een feest en wil je Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal ® boeken? Selecteer dan een datum en vul het onderstaande formulier  in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor onze beschikbaarheid en prijzen. Een e-mail sturen naar info@discoroyaal.nl kan ook, of bel naar 010-3115544

Het verzorgingsgebied van DiscoRoyaal is met name geconcentreerd in Zuid-Holland. (Regio groot Rotterdam en omstreken). Wij nemen boekingen aan binnen een straal van 100 KM vanaf Rotterdam of maximaal een uur rijden vanaf Rotterdam.

Kalender word geladen......

Bedrijfsnaam:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Soort feest:

Locatie feest:

Plaats feest:

Details/Opmerkingen:

 Met het gebruik van dit formulier ga je akkoord met verwerking en het opslaan van de gevraagde gegevens op deze pagina. Deze gegevens worden gebruikt om de boekings/informatie aanvraag te verwerken.

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting.  Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en onze DJ’s zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier onze presskit.

Wij zijn in het bezit van een geldige VAR WUO verklaring.

Disco Royaal
Bas Paauwestraat 110
3077 MP Rotterdam

010-3115544

KvK : 20125259