Offerte?

DJ voor Rotterdam en omstreken. Disco DJ 70's, 80's, foute hits en een (inter) actieve DJ. Altijd feest bij DiscoRoyaal.nl partyjock Dimitri Visch DJ Rotterdam Disco Royaal DiscoRoyaal

Vraag een offerte aan

Heb je de ideale datum voor een feest en wil je Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal ® boeken? Selecteer dan een vrije datum. Vul het onderstaande formulier  in en SHOW en zo (onze boeker) neemt zo snel mogelijk contact met u op. Is een datum niet meer beschikbaar? Stuur dan een e-mail naar info@showenzo.nl of bel naar 010-4350865 (SHOW en zo)

Partyjock DJ Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) van DiscoRoyaal.nl boek je bij SHOW en zo

 

 

 

 

 

 

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
20
- Bezet
20
- In optie

Bedrijfsnaam:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Soort feest:

Locatie feest:

Details/Opmerkingen:

 Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met verwerking en het opslaan van de gevraagde gegevens op deze pagina. Deze gegevens worden gebruikt om uw boekings/informatie aanvraag te verwerken.

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en onze DJ’s zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier onze presskit.

Wij zijn in het bezit van een geldige VAR WUO verklaring.

DiscoRoyaal is te boeken bij:

SHOW en zo
Hoogstad 255
3131 KX Vlaardingen
Tel (010) 435 08 65
Fax (010) 435 40 24
Mail info@showenzo.nl
KVK Rotterdam 27362435