Belinda en Jose te boek in combinatie met DiscoRoyaal

DiscoRoyaal.nlBelinda en Jose te boek in combinatie met DiscoRoyaal

Sprookjes bestaan! Op 20 november is een gedeelte van het horecapersoneel van de Efteling, getrakteerd op een spectaculaire feestavond in het Efteling theater. Samen met Disco Royaal heeft het  glamoureuze duo Belinda en José, de feestsfeer naar ongekende hoogte gebracht. De samenwerking smaakte naar meer! Het feestduo is dan ook te boek in combinatie met Disco Royaal (Licht, geluid, DJ). Ideaal voor de carnavalsperiode.

Belinda en Jose

Op 11 november hebben Belinda en José hun nieuwe carnavalssingle gepresenteerd. Het nummer: “Ik kan m’n kont bijna niet keren”, was dan ook een regelrechte meezinger in het Efteling theater.

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl