ABBA is weer bij elkaar

DiscoRoyaal.nl DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.ABBA is weer bij elkaar

DiscoRoyaal en dan in het bijzonder Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is een fan van ABBA en vaak te horen in een show. De Zweedse popgroep heeft bekend gemaakt dat zij na 35 lange jaren weer de studio ingedoken zijn.

Er zijn twee nieuwe platen opgenomen en de eerste plaat: “I still have faith in you “is te horen in december. Het project is een onderdeel van hun virtual reality tour, waarbij de leden van ABBA een concert gaan geven als hologram.

ABBA de guilty pleasure van Disco Royaal

In een bericht op hun Instagram-account laat Abba weten dat “het hen leuk leek om de krachten weer te bundelen”. “Het lijkt alsof de tijd had stilgestaan en we alleen slechts een korte vakantie hebben genomen”, deelt de popgroep in het aankondigingsbericht. “Een geweldig leuke ervaring. Wij mogen dan ouder geworden zijn, de nummers zijn nieuw”, aldus de band. “En het voelt goed.”

 

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl