30 uur loopband challenge

DiscoRoyaal.nl30 uur loopband challenge

DiscoRoyaal.nl heeft op vrijdag 24 november hardloopgek Berry Snoeren maar liefst 30 uur muzikaal ondersteunt met zijn loopband challenge. Berry is eigenaar van de hardloopwinkel Runnersworld in Breda. Hij vierde daar dat weekend het 30 jarige bestaan door 30 uur op een hardloopband te lopen. Naast hem stond een tweede loopband, waarop elk half uur een andere loper stond. DiscoRoyaal heeft met drie dj’s, Berry van het begin tot het eind ondersteund met de lekkerste hardloopbeats. Hij heeft het gehaald!

Berry Snoeren: “Afgelopen weekend heeft Dimitri mij 30 uur lang non stop fantastisch ondersteunt met zijn energieke persoonlijkheid en geweldig gevoel voor muziek. Op zijn beats liep ik de 30 uur lang op een loopband. Zonder deze geweldige ondersteuning was het een stik zwaarder geworden. Ik kan Dimitri aan iedereen aanbevelen wat een top gozer altijd in voor gekke ludieke dingen. Mijn dank is uitermate groot.”


 

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Meer informatie op https://www.discoroyaal.nl